Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

66 begagnade Peugeot 207 CC blev prisjämförda

66 begagnade Peugeot 207 CC blev prisjämförda

Från citiboard.se, holmgrensbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Peugeot 207 CC?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Peugeot 207 CC har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 39 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 99 500 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Peugeot 207 CC är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av Peugeot 207 CC har ett genomsnitt på 6,5 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Peugeot 207 CC finns endast tillgänglig som Cab

Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

Svartär den mest populära färgen

Den senaste generationen av Peugeot 207 CCfinns i totalt 8 olika färger: svart, grå, röd, silver, grön, blå, vit och gul.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 17 bilar i den färgen som anges.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Gråär den näst mest populära färgen med 12 bilar tillgängliga, och röd är den tredje mest populära med 7 bilar tillgängliga.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Peugeot 207 CC

Trots att den franska Peugeot 207 CC är populär har den många konkurrenter.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.VW Polo är den 2:a mest populära bilen med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.

Alla regioner för Peugeot 207 CC

Alla bränsletyper för Peugeot 207 CC

Alla år för Peugeot 207 CC

Alla växeltyper för Peugeot 207 CC

Alla fordonstyper för Peugeot 207 CC