Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

580 begagnade Peugeot Partner blev prisjämförda

580 begagnade Peugeot Partner blev prisjämförda

Från wayke.se, Bytbil och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Peugeot Partner är en bästsäljande elektrisk multifunktionsbil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Peugeot Partner en utmärkt körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 5 000 SEK för det billigaste alternativet till 324 875 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

När det gäller bränsleeffektivitet Peugeot Partnerär under genomsnittet

Den senaste generationen av Peugeot Partner har ett genomsnitt på 4 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en vanlig multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera en elektrisk bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Peugeot Partner endast existerar som MPV

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Peugeot Partner

Även om den franska Peugeot Partner är mest populära bilen i sitt segment har den några konkurrenter.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Det finns 597 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 205 000 SEK.Tvåa är VW Transporter med 568 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärFord Transit med 437 bilar till salu.