8 begagnade Peugeot e-Rifter blev prisjämförda

8 begagnade Peugeot e-Rifter blev prisjämförda

Från citiboard.se, riddermarkbil.se, holmgrensbil.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Peugeot e-Rifter

Letar du efter den bästa bilaffären? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigastePeugeot e-Rifterkostar så lite som 3 699 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 544900 SEK.

Peugeot e-Rifter kommer bara i MPV kroppstypen

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

Vitär den mest populära färgen

Den senaste modellen av Peugeot e-Rifter finns i totalt 2 olika nyanser: vit och svart.

Konsumenter föredrar Peugeot e-Rifter i vit, och det finns för närvarande 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Svartär den näst mest populära färgen med 1 bilar tillgängliga.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Peugeot e-Rifter

Den franska Peugeot e-Rifter har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande elektrisk förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Tvåa är VW Polo med 589 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Skoda Fabia med 527 bilar till salu.