Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

2 begagnade Renault Clio GrandTour blev prisjämförda

2 begagnade Renault Clio GrandTour blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, wayke.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Letar efter en begagnadRenault Clio GrandTour till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Renault Clio GrandTour har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteRenault Clio GrandTourkostar så lite som 74 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 98900 SEK.

Renault Clio GrandTour är inte det mest miljövänliga valet

En vanlig liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km,Renault Clio GrandTour diesel har en förbrukning på 3,4 liter per /100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Konsumenter föredrar Renault Clio GrandTour i Vit

De flesta föredrarRenault Clio GrandTour i vit, och just nu kan du hitta 3 bilar i den färgen.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste versionen av Renault Clio GrandTour finns i totalt 3 olika nyanser: vit, blå och grå.

Renault Clio GrandTours kroppstyp ärKombi

Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Renault Clio GrandTour

Det finns många alternativ för Renault Clio GrandTour.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och du kan just nu hitta 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Polo med 589 bilar för närvarande till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.