Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

310 begagnade Renault Clio IV blev prisjämförda

310 begagnade Renault Clio IV blev prisjämförda

Från Blocket, riddermarkbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Renault Clio IV har blivit en populär elektrisk liten bil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Renault Clio IV en utmärkt körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 34 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 134 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Introducerads 2013, den senaste generationen av Renault Clio IV, känd som CLIO IV finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När man jämför priserna på begagnade Renault Clio IV är det viktigt att du uteslutande jämför med priser av bilar med samma motor och trimnivå. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Med ett snittpris på 76 580 SEK på AutoUncle, Expression+ är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Intens kostar 116 140 SEK.

Renault Clio IV erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En typisk liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Clio IV överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer. Utbud av Renault Clio IV till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 400 bilar - snittpris på 105 625 SEK
  • Diesel: 42 bilar - snittpris på 87 312 SEK

Den bästsäljande färgen är Vit

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 153 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste versionen av Renault Clio IV kommer i 10 olika färger: vit, röd, svart, silver, grå, brun, blå, gul, orange och gold.

En populär kroppstyp för Renault Clio IV är Halvkombi

Renault Clio IV finns i olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

AutoUncles utbud av Renault Clio IV ar tillgängligt efter kroppstyp:

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Renault Clio IV

Den franska Renault Clio IV har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och du kan just nu hitta 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Polo med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.

Alla regioner för Renault Clio IV

Alla bränsletyper för Renault Clio IV

Alla år för Renault Clio IV

Alla växeltyper för Renault Clio IV

Alla fordonstyper för Renault Clio IV

Alla variant för Renault Clio IV