Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

12 begagnade Renault Grand Scénic II blev prisjämförda

12 begagnade Renault Grand Scénic II blev prisjämförda

Från wayke.se, holmgrensbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Renault Grand Scénic II information

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Renault Grand Scénic II har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 9 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 69 500 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Renault Grand Scénic II överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Grand Scénic II överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 8,2 liter per 100/km med bensin.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Folk föredrar Renault Grand Scénic II i Grå

Konsumenter föredrar Renault Grand Scénic II i grå, och det finns för närvarande 6 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den senaste modellen av Renault Grand Scénic II finns i 4 olika nyanser: grå, blå, svart och grön.

Renault Grand Scénic II kommer bara i MPV kroppstypen

Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Renault Grand Scénic II

Även om Renault Grand Scénic II är populär finns konkurrenter bilar.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.