Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

70 begagnade Saab 9-3 Cabriolet blev prisjämförda

70 begagnade Saab 9-3 Cabriolet blev prisjämförda

Från Bilweb, citiboard.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Letar efter en begagnadSaab 9-3 Cabriolet till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Saab 9-3 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 55 000 SEK för det billigaste alternativet till 179 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Saab 9-3 Cabriolets bränsleeffektivitet är 56% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Den senaste generationen av Saab 9-3 Cabriolet har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Folk föredrar Saab 9-3 Cabriolet i Svart

De flesta föredrarSaab 9-3 Cabriolet i svart, och just nu kan du hitta 8 bilar i den färgen.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av Saab 9-3 Cabriolet finns i 6 olika nyanser: svart, grå, blå, silver, röd och gul.

Saab 9-3 Cabriolet finns endast tillgänglig som Cab

Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Saab 9-3 Cabriolet

Även om Saab 9-3 Cabriolet är den mest sålda bilen i sitt segment finns flera andra bilar.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.VW Passat är den 2:a mest populära bilen med 1 991 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla regioner för Saab 9-3 Cabriolet

Alla bränsletyper för Saab 9-3 Cabriolet

Alla växeltyper för Saab 9-3 Cabriolet

Alla fordonstyper för Saab 9-3 Cabriolet

Alla variant för Saab 9-3 Cabriolet