Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

11 begagnade Seat Altea XL blev prisjämförda

11 begagnade Seat Altea XL blev prisjämförda

Från kvd.se, Blocket och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad Seat Altea XL

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Seat Altea XL har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 29 900 SEK för det billigaste alternativet till 79 800 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Seat Altea XLs bränsleeffektivitet är 32% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En standard medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Seat Altea XL slår genomsnittet med ett genomsnitt på 5,9 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Seat Altea XL finns uteslutande i MPV kroppstyp

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Seat Altea XL

Den spanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Nästa på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och Audi A4är den 3:e mest populära bilen med 1 103 bilar till salu.