Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

869 begagnade Subaru Outback blev prisjämförda

869 begagnade Subaru Outback blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, holmgrensbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Subaru Outback är den bästsäljande elektrisk medelstor till stor familjebil i Sverige

Subaru Outback ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteSubaru Outbackkostar så lite som 12 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 443800 SEK.

Den senaste generationen av Subaru Outback, som heter OUTBACK FIFTH GENERATION, introducerades 2015, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Subaru Outback Active, som har ett snittpris på 295 350 SEK.

Subaru Outback överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Subaru Outback slår genomsnittet med ett genomsnitt på 7 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder. Urval av Subaru Outback till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 128 bilar - snittpris på 315 320 SEK
  • Diesel: 62 bilar - snittpris på 209 358 SEK
  • Etanol Bensin: 33 bilar - snittpris på 347 411 SEK
  • CNG: 19 bilar - snittpris på 349 510 SEK

Den mest populära färgen är Vit

Konsumenter föredrar Subaru Outback i vit, och det finns för närvarande 46 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste versionen av Subaru Outback kommer i totalt 8 olika nyanser: vit, grå, silver, svart, brun, blå, röd och grön.

Subaru Outbacks kroppstyp ärSUV

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Subaru Outback

Trots att Subaru Outback är en populär bil har den många konkurrenter.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Det finns 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 358 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla regioner för Subaru Outback

Alla bränsletyper för Subaru Outback

Alla år för Subaru Outback

Alla växeltyper för Subaru Outback

Alla fordonstyper för Subaru Outback

Car sold!

We've re-directed you to a list of similar cars we found and think you might be interested in.