Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

274 begagnade Suzuki Swift blev prisjämförda

274 begagnade Suzuki Swift blev prisjämförda

Från citiboard.se, hedinbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Suzuki Swift är den bästsäljande elektrisk liten bil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Suzuki Swift en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Suzuki Swift kan köpas från 2395 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 229 900 SEK.

SWIFT SIXTH GENERATION, den senaste generationen av Suzuki Swift, introducerades 2017, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det avgörande att du uteslutande jämför med försäljningspriser av bilar med en liknande utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

För att vara specifik, den mest kostsamma utrustningsvarianten, vid namn Sport (genomsnittlig pris 213 304 SEK), är 7% dyrare än den billigaste varianten, Comfort (genomsnittligt pris på 76 940 SEK), så du kan spara ett genomsnitt på 136 364 SEK genom att välja den billigaste varianten. Vanligtvis,är avskrivningenhögre för den dyra utrustningsvarianten vid köp av en ny Suzuki Swift, eftersom återförsäljarna inte värderar utrustning på samma nivå vid återförsäljning av bilen. Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då rekommenderar vi Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Urval av Suzuki Swift till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 75 bilar - snittpris på 159 659 SEK
  • Bensin: 72 bilar - snittpris på 150 410 SEK
  • CNG: 5 bilar - snittpris på 215 820 SEK

Halvkombi eller Sedan?

Suzuki Swift finns i olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Suzuki Swift

Trots att Suzuki Swift är en populär bil är flera andra alternativ.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och just nu finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Suzuki Swift

Alla bränsletyper för Suzuki Swift

Alla år för Suzuki Swift

Alla växeltyper för Suzuki Swift

Alla fordonstyper för Suzuki Swift

Alla variant för Suzuki Swift