Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

948 begagnade Toyota Corolla blev prisjämförda

948 begagnade Toyota Corolla blev prisjämförda

Från hedinbil.se, riddermarkbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Toyota Corolla är en bästsäljare elektrisk liten till medelstor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Toyota Corolla en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 304 500 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 3 395 SEK.

Den senaste generationen av Toyota Corolla, som heter COROLLA, introducerades 2019 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Executive är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 274 509 SEK, jämfört med Active, vilket kostar i genomsnitt 204 958 SEK på AutoUncle.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer. Utbud av Toyota Corolla till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 139 bilar - snittpris på 254 936 SEK
  • CNG: 28 bilar - snittpris på 229 667 SEK
  • Bensin: 20 bilar - snittpris på 197 625 SEK

Silver är den bästsäljande färgen

Den bästsäljande färgen är silver, och det finns 39 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Silver är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den senaste versionen av Toyota Corolla kommer i totalt 9 olika nyanser: silver, vit, grön, blå, röd, svart, grå, brun och gul.

Kombi är en populär kroppstyp för Toyota Corolla

Toyota Corolla finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Kombi. Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

AutoUncles urval av Toyota Corolla ar tillgängligt efter kroppstyp:

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Toyota Corolla

Det finns flera alternativ till den japanska Toyota Corolla.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och Ford Focusär den 3:e mest populära bilen med 1 434 bilar till salu.