Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

39 begagnade VW Eos blev prisjämförda

39 begagnade VW Eos blev prisjämförda

Från wayke.se, Blocket och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Letar efter en begagnadVW Eos till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? VW Eos har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 143 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 55 000 SEK.

VW Eoss bränsleeffektivitet är 63% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En typisk liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av VW Eos överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 8,2 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

VW Eos endast existerar som Cab

Cabrio och cabriolet är ett utmärkt sätt att lägga till ytterligare en dimension till körupplevelsen. Idag kan de flesta cabrio körs året runt då majoriteten av modellerna har riktigt bra huvar och väderutrustning. Tänk på att cabriolet vanligtvis är tyngre än vanliga bilar. På grund av bristen på tak appliceras förtjockningsmedel under bilen för att stärka chassit.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till VW Eos

Det finns flera möjliga alternativ till VW Eos.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Golf VII med 1 772 bilar för närvarande till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för VW Eos

Alla år för VW Eos

Alla växeltyper för VW Eos

Alla fordonstyper för VW Eos