Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

28 begagnade VW Jetta blev prisjämförda

28 begagnade VW Jetta blev prisjämförda

Från hedinbil.se, kvd.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Letar efter en begagnadVW Jetta till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? VW Jetta har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteVW Jettakostar så lite som 25 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 89800 SEK.

VW Jetta erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av VW Jetta slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 7,1 liter per 100/km med bensin.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

VW Jetta finns uteslutande i Sedan kroppstyp

Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Gråär den mest populära färgen

Den senaste generationen av VW Jettafinns i totalt 6 olika färger: grå, silver, röd, svart, blå och vit.

De flesta föredrarVW Jetta i grå, och just nu kan du hitta 12 bilar i den färgen.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Tvåan är silver med 6 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är röd med 4 bilar till salu i Sverige.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till VW Jetta

VW Jetta har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för VW Jetta

Alla växeltyper för VW Jetta

Alla fordonstyper för VW Jetta