Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

5 begagnade Volvo 960 blev prisjämförda

5 begagnade Volvo 960 blev prisjämförda

Från kvd.se, riddermarkbil.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Begagnad Volvo 960

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Volvo 960 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 100 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 8 500 SEK.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Sedan är en populär kroppstyp för Volvo 960

Sedan är favoritkroppstypen bland förare av Volvo 960 Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Volvo 960

Den svenska Volvo 960 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande executive bil förblir Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och just nu finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och slutligen Audi A6 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 388 av dessa bilar till salu i Sverige.