Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

22 begagnade Alfa Romeo Giulietta blev prisjämförda

22 begagnade Alfa Romeo Giulietta blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bytbil och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Alfa Romeo Giulietta information

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Alfa Romeo Giulietta har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 172 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 62 000 SEK.

Alfa Romeo Giulietta är mer miljövänlig än liknande bilar

En normal liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Alfa Romeo Giulietta överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 7 liter per 100/km med bensin.

Den mest populära färgen är Röd

Konsumenter föredrar Alfa Romeo Giulietta i röd, och det finns för närvarande 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Rött är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste modellen av Alfa Romeo Giulietta kommer i totalt 2 olika färger: röd och svart.

Alfa Romeo Giulietta finns endast tillgänglig som Halvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Alfa Romeo Giulietta

Även om den italienska Alfa Romeo Giulietta är populär är några konkurrerande alternativ.

Den bästsäljande är fortfarande Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och du kan just nu hitta 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Alfa Romeo Giulietta

Alla fordonstyper för Alfa Romeo Giulietta