Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

587 begagnade Audi A3 Sportback blev prisjämförda

587 begagnade Audi A3 Sportback blev prisjämförda

Från kvd.se, citiboard.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Audi A3 Sportback är en otroligt populär elektrisk liten till medelstor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Audi A3 Sportback en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 309 500 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 32 500 SEK.

A3 SPORTBACK 8V, den senaste generationen av Audi A3 Sportback, introducerades 2013, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det väsentligt att du endast jämför med försäljningspriser av bilar med en liknande utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Advanced är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 316 890 SEK, jämfört med Attraction, vilket genomsnitt 115 509 SEK på AutoUncle.

Audi A3 Sportbacks bränsleeffektivitet är 40% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Den senaste generationen av Audi A3 Sportback har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en standard liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Antal Audi A3 Sportback tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 391 bilar - snittpris på 205 015 SEK
  • Diesel: 150 bilar - snittpris på 155 115 SEK
  • CNG: 2 bilar - snittpris på 283 450 SEK

Halvkombi eller Sedan?

Antal Audi A3 Sportback ar tillgängliga på AutoUncle efter kroppstyp:

Halvkombi är favoritkroppstypen bland förare av Audi A3 Sportback Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Audi A3 Sportback

Trots att Audi A3 Sportback är mest populära bilen i sitt segment har den några konkurrenter.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Golf VII är den 2:a mest populära bilen med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.