Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

214 begagnade Fiat Doblò blev prisjämförda

214 begagnade Fiat Doblò blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bytbil och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Detaljerad information om Fiat Doblò

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Fiat Doblò har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 19 800 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 299 875 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Fiat Doblò överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Fiat Doblò diesel har ett genomsnitt på 5,3 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en genomsnittlig liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Fiat Doblò endast existerar som MPV

Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Fiat Doblò

Trots att Fiat Doblò är en populär bil är många bilar.

Den bästsäljande förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla regioner för Fiat Doblò

Alla bränsletyper för Fiat Doblò

Alla år för Fiat Doblò

Alla växeltyper för Fiat Doblò

Alla fordonstyper för Fiat Doblò