Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

90 begagnade Fiat Freemont blev prisjämförda

90 begagnade Fiat Freemont blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bilweb och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad Fiat Freemont

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Fiat Freemont har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 82 900 SEK för det billigaste alternativet till 159 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Fiat Freemont, som heter FREEMONT, introducerades 2012, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Fiat Freemont Black Code, som har ett snittpris på 140 994 SEK.

Fiat Freemont erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En typisk multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Fiat Freemont överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 7,3 liter per 100/km med diesel.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Fiat Freemonts kroppstyp ärSUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Fiat Freemont

Det finns några alternativ för den italienska Fiat Freemont.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. För tillfället finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.

Alla regioner för Fiat Freemont

Alla bränsletyper för Fiat Freemont

Alla år för Fiat Freemont

Alla växeltyper för Fiat Freemont

Alla fordonstyper för Fiat Freemont

Alla variant för Fiat Freemont