314 begagnade Honda Civic blev prisjämförda

314 begagnade Honda Civic blev prisjämförda

Från Bilweb, citiboard.se, Bytbil och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Honda Civic är en bästsäljare elektrisk liten till medelstor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Honda Civic en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteHonda Civickostar så lite som 8 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 329000 SEK.

Introducerads 2016, den senaste generationen av Honda Civic, känd som CIVIC TENTH GENERATION finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det väsentligt att du endast jämför med försäljningspriser av bilar med en liknande motor och utrustning. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

För att vara specifik, den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Sport Plus (genomsnittlig pris 272 186 SEK), är 40% dyrare än den billigaste varianten, Comfort (genomsnittligt pris på 172 206 SEK), så du kan spara ett genomsnitt på 99 980 SEK genom att välja den billigaste varianten. Normalt,är avskrivningensämre för den dyra utrustningsvarianten vid köp av en ny Honda Civic, eftersom återförsäljarna inte värderar utrustning på samma nivå vid återförsäljning av bilen.

Honda Civic överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En genomsnittlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Honda Civic överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer. Utbud av Honda Civic till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 190 bilar - snittpris på 228 406 SEK
  • Diesel: 22 bilar - snittpris på 155 755 SEK

Grå är den bästsäljande färgen

Den bästsäljande färgen är grå, och det finns 60 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den senaste versionen av Honda Civic finns i 6 olika nyanser: grå, vit, svart, blå, silver och röd.

Många konsumenter gillar Honda Civic i Halvkombi kroppstyp

Av Honda Civics olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

AutoUncles urval av Honda Civic ar tillgängligt efter kroppstyp:

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Honda Civic

Även om den japanska Honda Civic är en populär bil har den några konkurrenter.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och Ford Focusär den 3:e mest populära bilen med 1 434 bilar till salu.