Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

45 begagnade Hyundai Getz blev prisjämförda

45 begagnade Hyundai Getz blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, holmgrensbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Hyundai Getz översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Hyundai Getz har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 12 000 SEK för det billigaste alternativet till 34 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Hyundai Getz är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av Hyundai Getz har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Hyundai Getz finns endast tillgänglig som Halvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Silverär den mest populära färgen

Den senaste modellen av Hyundai Getz kommer i totalt 6 olika färger: silver, grå, blå, röd, svart och brun.

Den mest populära färgen är silver, och AutoUncle har för närvarande 10 bilar i den färgen som anges.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på silver-bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt sett kräver mindre tvätt och rengöring.

Gråär den näst mest populära färgen med 8 bilar tillgängliga, och blå är den tredje mest populära med 7 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Hyundai Getz

Det finns några möjliga alternativ till Hyundai Getz.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Det finns 591 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 379 900 SEK.Nästa på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och Skoda Fabiaär den 3:e mest populära bilen med 527 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Hyundai Getz

Alla växeltyper för Hyundai Getz

Alla fordonstyper för Hyundai Getz