15 begagnade Hyundai Sonata blev prisjämförda

15 begagnade Hyundai Sonata blev prisjämförda

Från kvd.se, holmgrensbil.se, Bytbil och 122 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Hyundai Sonata

Letar du efter den bästa bilaffären? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Hyundai Sonata kan köpas från 27900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 69 000 SEK.

Hyundai Sonata är mer miljövänlig än liknande bilar

En normal medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Hyundai Sonata slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 10,1 liter per 100/km med bensin.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Konsumenter föredrar Hyundai Sonata i Grå

Konsumenter föredrar Hyundai Sonata i grå, och det finns för närvarande 4 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste generationen av Hyundai Sonata kommer i totalt 5 olika färger: grå, silver, brun, blå och svart.

Hyundai Sonata kommer bara i Sedan kroppstypen

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Hyundai Sonata

Den sydkoreanska Hyundai Sonata har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och Audi A4är den 3:e mest populära bilen med 1 103 bilar till salu.

Alla fordonstyper för Hyundai Sonata