434 begagnade Kia XCeed blev prisjämförda

434 begagnade Kia XCeed blev prisjämförda

Från citiboard.se, riddermarkbil.se, Bytbil och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Kia XCeed är den bästsäljande elektrisk liten till medelstor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Kia XCeed en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 405 800 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 3 550 SEK.

Kia XCeed kommer bara i SUV kroppstypen

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Antal Kia XCeed tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 274 bilar - snittpris på 303 064 SEK
  • CNG: 53 bilar - snittpris på 326 504 SEK
  • Bensin: 26 bilar - snittpris på 252 500 SEK

Den mest populära färgen är Vit

Den senaste modellen av Kia XCeed kommer i totalt 10 olika nyanser: vit, grå, blå, svart, röd, gul, silver, brun, orange och rosa.

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 88 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Gråär den näst mest populära färgen med 69 bilar tillgängliga, och blå är den tredje mest populära med 53 bilar tillgängliga.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Kia XCeed

Det finns flera möjliga alternativ till Kia XCeed.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.