1 begagnade Mitsubishi L blev prisjämförda

1 begagnade Mitsubishi L blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, wayke.se, kvd.se och 122 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Mitsubishi L

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Mitsubishi L har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 389 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 407 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Mitsubishi L överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En normal liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mitsubishi L slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 8 liter per 100/km med diesel.

Mitsubishi L finns uteslutande i Pickup kroppstyp

Pickuper har en förarhytt fram och en öppen lastbil bak, och stilen är särskilt populär bland konsumenter i USA. Denna kroppstyp har blivit en stapelvara för arbetare och människor som bor på landsbygden.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Mitsubishi L

Mitsubishi L har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.