Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

3 begagnade Opel Zafira Life blev prisjämförda

3 begagnade Opel Zafira Life blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, wayke.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Opel Zafira Life är en imponerande elektrisk liten bil

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Opel Zafira Life har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Opel Zafira Life kan köpas från 329900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 694 900 SEK.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst en elektrisk bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Opel Zafira Life finns endast tillgänglig som Skråpbil

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Opel Zafira Life

Det finns några möjliga alternativ till Opel Zafira Life.

Den bästsäljande elektrisk liten bil är fortfarande Opel Corsa. Just nu finns det 591 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Tvåa är VW Polo med 589 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Skoda Fabia med 527 bilar till salu.