348 begagnade Renault Clio V blev prisjämförda

348 begagnade Renault Clio V blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, kvd.se, holmgrensbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Renault Clio V är den bästsäljande elektrisk liten bil i Sverige

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Renault Clio V har vunnit flera priser för sin design och höga körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 239 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 139 000 SEK.

Den senaste generationen av Renault Clio V, som heter CLIO V, introducerades 2020, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Renault Clio V Intens, som har ett snittpris på 203 673 SEK.

Renault Clio V erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En normal liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Clio V överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om det är kortare resor kan du överväga hybrid, eller bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Antal Renault Clio V tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 163 bilar - snittpris på 180 967 SEK
  • Elhybrid: 36 bilar - snittpris på 229 742 SEK
  • CNG: 10 bilar - snittpris på 235 057 SEK
  • Diesel: 2 bilar - snittpris på 203 450 SEK

Halvkombi är en populär kroppstyp för Renault Clio V

AutoUncles urval av Renault Clio Vs efter kroppstyp:

Renault Clio V finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Halvkombi. Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Renault Clio V

Renault Clio V har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten bil förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Polo med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.