Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

851 begagnade Renault Kangoo blev prisjämförda

851 begagnade Renault Kangoo blev prisjämförda

Från Bytbil, citiboard.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Renault Kangoo är den bästsäljande elektrisk multifunktionsbil i Sverige

Renault Kangoo ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 10 900 SEK för det billigaste alternativet till 328 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Renault Kangoo erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En genomsnittlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Kangoo slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med diesel.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera en elektrisk bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Den bästsäljande färgen är Vit

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 29 bilar i den färgen som anges.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste modellen av Renault Kangoo finns i 3 olika färger: vit, svart och grå.

Renault Kangoo endast existerar som MPV

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Renault Kangoo

Även om den franska Renault Kangoo är en populär bil har den några konkurrenter.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.