Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

98 begagnade Renault Mégane blev prisjämförda

98 begagnade Renault Mégane blev prisjämförda

Från citiboard.se, Blocket och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Letar efter en begagnadRenault Mégane till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Renault Mégane har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteRenault Méganekostar så lite som 3 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 346700 SEK.

Renault Mégane erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En typisk liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Mégane överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 3,7 liter per 100/km med diesel.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om det är kortare resor kan du överväga hybrid, bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Många konsumenter gillar Renault Mégane i Halvkombi kroppstyp

Renault Mégane finns i olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Renault Mégane

Den franska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Renault Mégane

Alla bränsletyper för Renault Mégane

Alla år för Renault Mégane

Alla växeltyper för Renault Mégane

Alla fordonstyper för Renault Mégane