Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

47 begagnade Renault Mégane II blev prisjämförda

47 begagnade Renault Mégane II blev prisjämförda

Från Blocket, riddermarkbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Begagnad Renault Mégane II

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Renault Mégane II har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteRenault Mégane IIkostar så lite som 4 500 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 40000 SEK.

Halvkombi är en populär kroppstyp för Renault Mégane II

Urval av Renault Mégane II ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Renault Mégane II finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Halvkombi. Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Renault Mégane II är mer miljövänlig än liknande bilar

En standard liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Mégane II slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 6,9 liter per 100/km med bensin.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Gråär den mest populära färgen

Den senaste generationen av Renault Mégane II kommer i totalt 8 olika färger: grå, blå, svart, silver, grön, röd, brun och vit.

Den bästsäljande färgen är grå, och det finns 31 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den näst mest populära färgen är blå with 8 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är svart med 6 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Renault Mégane II

Det finns många alternativ till den franska Renault Mégane II.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Renault Mégane II

Alla bränsletyper för Renault Mégane II

Alla växeltyper för Renault Mégane II

Alla fordonstyper för Renault Mégane II