Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

32 begagnade Renault Scénic III blev prisjämförda

32 begagnade Renault Scénic III blev prisjämförda

Från hedinbil.se, holmgrensbil.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Renault Scénic III är den bästsäljande elektrisk multifunktionsbil

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Renault Scénic III har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 99 999 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 37 000 SEK.

Renault Scénic III finns uteslutande i MPV kroppstyp

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

Renault Scénic III överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Scénic III överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 4,1 liter per 100/km med diesel.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Brunär den mest populära färgen

Den senaste versionen av Renault Scénic III kommer i totalt 8 olika färger: brun, silver, vit, grå, röd, blå, svart och grön.

De flesta föredrarRenault Scénic III i brun, och just nu kan du hitta 14 bilar i den färgen.

Tvåan är silver med 8 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är vit med 7 bilar tillgängliga.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Renault Scénic III

Den franska Renault Scénic III har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. För tillfället finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Transporter med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Renault Scénic III

Alla växeltyper för Renault Scénic III

Alla fordonstyper för Renault Scénic III