Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

439 begagnade Seat Leon blev prisjämförda

439 begagnade Seat Leon blev prisjämförda

Från Bilweb, riddermarkbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Seat Leon är en bästsäljare elektrisk liten till medelstor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Seat Leon en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 2 695 SEK för det billigaste alternativet till 369 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Seat Leon, som heter LEON FOURTH GENERATION, introducerades 2020 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Utrustningsvarianten kallas för FR har det högsta snittpriset på 291 284 SEK, medan Style, den billigaste varianten, kostar runt 171 413 SEK på AutoUncle.

Seat Leons bränsleeffektivitet är 35% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Seat Leon bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en genomsnittlig liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om det är kortare resor kan du överväga hybrid, eller bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer. Antal Seat Leon till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 147 bilar - snittpris på 187 158 SEK
  • Elhybrid: 46 bilar - snittpris på 296 106 SEK
  • CNG: 31 bilar - snittpris på 258 149 SEK
  • Diesel: 6 bilar - snittpris på 265 458 SEK

Den bästsäljande färgen är Grå

Konsumenter föredrar Seat Leon i grå, och det finns för närvarande 53 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den senaste versionen av Seat Leon finns i 6 olika färger: grå, svart, röd, vit, silver och blå.

Kombi eller Halvkombi?

Kombi är en favorit bland förare avSeat Leon. Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

AutoUncles urval av Seat Leon ar tillgängligt efter kroppstyp:

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Seat Leon

Det finns några konkurrenter till den spanska Seat Leon.

Den bästsäljande förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.