Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

648 begagnade Volvo V40 blev prisjämförda

648 begagnade Volvo V40 blev prisjämförda

Från kvd.se, Bilweb och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Volvo V40 är en bästsäljande elektrisk liten till medelstor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Volvo V40 en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 1 100 SEK för det billigaste alternativet till 249 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

V40 SECOND GENERATION, den senaste generationen av Volvo V40, introducerades 2013, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När man jämför priserna på begagnade Volvo V40 är det avgörande att du uteslutande jämför med priser av bilar med en liknande utrustningsvariant och motorstorlek. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Med ett snittpris på 139 889 SEK på AutoUncle, Kinetic är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Pro kostar 246 595 SEK.

Volvo V40 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Volvo V40 överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 4 liter per 100/km med diesel.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer. AutoUncles urval av Volvo V40 till salu efter bränsletyp:

  • Diesel: 609 bilar - snittpris på 162 792 SEK
  • Bensin: 179 bilar - snittpris på 181 905 SEK

Vit är den bästsäljande färgen

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 152 bilar i den färgen som anges.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste versionen av Volvo V40 finns i 7 olika färger: vit, svart, blå, silver, röd, grå och brun.

Volvo V40 finns endast tillgänglig som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Volvo V40

Det finns några möjliga alternativ till Volvo V40.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Tvåa är VW Golf VII med 1 772 bilar för närvarande till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.