Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

601 begagnade Opel Astra blev prisjämförda

601 begagnade Opel Astra blev prisjämförda

Från kvd.se, Blocket och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Opel Astra är den bästsäljande elektrisk executive bil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Opel Astra en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 1 400 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 229 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Introducerads 2015, den senaste generationen av Opel Astra, känd som ASTRA K finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det avgörande att du endast jämför med priser av bilar med samma utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Business är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 206 288 SEK, jämfört med Enjoy, vilket genomsnitt 143 121 SEK på AutoUncle.

Opel Astra är mer miljövänlig än liknande bilar

Opel Astra bensin har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en normal executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

AutoUncles urval av Opel Astra tillgängliga efter bränsletyp:

  • Bensin: 161 bilar - snittpris på 156 624 SEK
  • Diesel: 90 bilar - snittpris på 159 973 SEK
  • CNG: 1 bilar - snittpris på 138 900 SEK
  • Etanol Bensin: 1 bilar - snittpris på 138 900 SEK

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då rekommenderar vi Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

En populär kroppstyp för Opel Astra är Kombi

Opel Astra finns i olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

AutoUncles utbud av Opel Astra ar tillgängligt efter kroppstyp:

Grå är den bästsäljande färgen

Den senaste versionen av Opel Astra finns i totalt 9 olika nyanser: grå, vit, röd, blå, svart, silver, brun, grön och beige.

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 79 bilar i den färgen som anges.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Tvåan är vit med 59 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är röd med 45 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Opel Astra

Trots att den tyska Opel Astra är en populär bil finns några konkurrerande bilar.

Den bästsäljande executive bil förblir Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och just nu finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Volvo V90 är den 2:a mest populära bilen med 1 789 bilar till salu, och Audi A6är den 3:e mest populära bilen med 1 388 bilar till salu.