22 begagnade Peugeot Partner Tepee blev prisjämförda

22 begagnade Peugeot Partner Tepee blev prisjämförda

Från kvd.se, citiboard.se, Bytbil och 122 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Peugeot Partner Tepee?

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Peugeot Partner Tepee har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 139 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 39 900 SEK.

Peugeot Partner Tepee finns endast tillgänglig som MPV

MPV är en förkortning för Multi-Purpose Vehicle. Den här typen av fordon liknar en modern buss för en familj, och det är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för alla som behöver inte bara många sittplatser utan också utrymme för bagage.

Peugeot Partner Tepee erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En standard multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Peugeot Partner Tepee överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 4,3 liter per 100/km med diesel.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Den mest populära färgen är Grå

Den senaste modellen av Peugeot Partner Tepee finns i 2 olika färger: grå och vit.

Konsumenter föredrar Peugeot Partner Tepee i grå, och det finns för närvarande 6 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Tvåan är vit med 3 bilar till salu i Sverige.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Peugeot Partner Tepee

Det finns några möjliga alternativ till den franska Peugeot Partner Tepee.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Det finns 597 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 205 000 SEK.Nästa på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Transit med 437 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Peugeot Partner Tepee

Alla växeltyper för Peugeot Partner Tepee

Alla fordonstyper för Peugeot Partner Tepee