Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

1 146 begagnade VW Transporter blev prisjämförda

1 146 begagnade VW Transporter blev prisjämförda

Från Blocket, Bytbil och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

VW Transporter är den bästsäljande elektrisk multifunktionsbil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder VW Transporter en utmärkt körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 32 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 600 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

VW Transporter är mer miljövänlig än liknande bilar

VW Transporter diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en typisk multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst en elektrisk bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Skråpbil kroppstyp är ett populärt val för VW Transporter

Skråpbil är favoritkroppstypen bland förare av VW Transporter

Antal VW Transporter ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Konsumenter föredrar VW Transporter i Vit

Den senaste versionen av VW Transporter finns i totalt 8 olika nyanser: vit, svart, silver, blå, grå, röd, brun och gul.

Konsumenter föredrar VW Transporter i vit, och det finns för närvarande 120 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Tvåan är svart med 23 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är silver med 17 bilar till salu i Sverige.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är VW Transporter

Den tyska VW Transporter har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. För tillfället finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.Ford Transit är den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu. Den 4:e mest populära är Mercedes Sprinter med 415 bilar till salu.

Alla regioner för VW Transporter

Alla bränsletyper för VW Transporter

Alla år för VW Transporter

Alla växeltyper för VW Transporter

Alla fordonstyper för VW Transporter

Alla variant för VW Transporter