Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

419 begagnade Renault Mégane IV blev prisjämförda

419 begagnade Renault Mégane IV blev prisjämförda

Från wayke.se, riddermarkbil.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad Renault Mégane IV

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Renault Mégane IV har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 379 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 4 243 SEK.

Den senaste generationen av Renault Mégane IV, som heter M GANE IV, introducerades 2016 och finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det väsentligt att du uteslutande jämför med försäljningspriser av bilar med samma motor och utrustning. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Med ett snittpris på 125 600 SEK på AutoUncle, Life är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Intens kostar 321 383 SEK.

Renault Mégane IV erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En standard liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Mégane IV överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 5,3 liter per 100/km.

Urval av Renault Mégane IV till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 115 bilar - snittpris på 195 178 SEK
  • Elhybrid: 72 bilar - snittpris på 330 517 SEK
  • Diesel: 67 bilar - snittpris på 145 001 SEK
  • CNG: 53 bilar - snittpris på 319 092 SEK

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera hybrid, eller bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Kombi är en populär kroppstyp för Renault Mégane IV

Renault Mégane IV finns i olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

Antal Renault Mégane IV ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Folk föredrar Renault Mégane IV i Vit

Den senaste versionen av Renault Mégane IV finns i 8 olika färger: vit, grå, svart, silver, röd, blå, brun och gul.

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 106 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Tvåan är grå med 35 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är svart med 34 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Renault Mégane IV

Även om den franska Renault Mégane IV är en populär bil finns många bilar.

Den bästsäljande är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.