30 begagnade Renault Scénic IV blev prisjämförda

30 begagnade Renault Scénic IV blev prisjämförda

Från Blocket, Bytbil, hedinbil.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Renault Scénic IV översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Renault Scénic IV har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 109 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 244 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Konsumenter föredrar Renault Scénic IV i Vit

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 3 bilar i den färgen som anges.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste modellen av Renault Scénic IVfinns i totalt 3 olika färger: vit, brun och silver.

Renault Scénic IV finns uteslutande i MPV kroppstyp

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Renault Scénic IV

Även om Renault Scénic IV är mest populära bilen i sitt segment är konkurrenter många.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. För tillfället finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Renault Scénic IV

Alla år för Renault Scénic IV

Alla växeltyper för Renault Scénic IV

Alla fordonstyper för Renault Scénic IV