1 begagnade BMW 635 Cabriolet blev prisjämförda

1 begagnade BMW 635 Cabriolet blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bilweb, Blocket och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad BMW 635 Cabriolet?

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? BMW 635 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 230 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 230 000 SEK.

BMW 635 Cabriolet finns endast tillgänglig som Cab

Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till BMW 635 Cabriolet

BMW 635 Cabriolet har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Tesla Model S. För tillfället finns det 204 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Nästa på listan är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärMercedes S350 med 105 bilar till salu.